Jäsenlehti Ostyposti

HUOM! Muistathan tehdä aina jäsensihteerille osoitteenmuutoksen muutettuasi niin lehti löytää perille!

Ostypostin voit lukea myös nettiversiona

Ostyposti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

Ilmestymis- ja aineistonjättämispäivät ovat noin: kesäaineisto toukokuun 15. pv ja syksyaineisto, syyskuun loppu.

Lisäksi yhdistys julkaisee tiedotteita tarpeen mukaan ajankohtaisista asioista. Tiedotteet julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla, facebook-ryhmässä ja ne lähetetään jäsenille ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää lehdestä, ota yhteys lehden toimitukseen, osoitteeseen: ostylehti@gmail.com.

Ideat ja kommentit lehdestä voi lähettää suoraan samaan osoitteeseen, tai hallitukselle.

Kaikki ajatukset, jutut ja kuvat ovat erittäin tervetulleita!

Materiaalin toimittaminen lehteen

Jutut ja kuvat lähetetään osoitteeseen ostylehti@gmail.com. Tekstin tulee olla tekstidokumenttina (.doc tai .rtf) ja tekstin muotoiluja ei tarvitse käyttää.

Juttuihin tulevat kuvat tulee ehdottomasti liittää sähköpostiin omina liitetiedostoinaan, ei siis word-dokumentin sisälle eikä powerpoint-tiedostoina.

Lähetä kuva sellaisena kuin se tuli kamerasta, älä pakkaa äläkä muuta sen kokoa. Lähetä kuvan mukana kuvaajan tiedot sekä kuvan tiedot mahdollisimman tarkasti.

Kännykkäkuvat eivät ole suositeltavia vaihtelevan laatunsa vuoksi, mutta jos lähetät älypuhelimella otetun kuvan, lähetä se mahdollisimman vähällä pakkauksella ja suurikokoisena.

Muista Ostypostia myös pikku-uutisilla (pentueita, syntymäpäiviä, koirien muistoilmoituksia jne.)

Lehden tekoon saa osallistua kuka vain!

NETTIBANNERI:
- 120e / vuosi