Tietosuoja

Oulun Seudun Terrieriyhdistys ry.:n järjestämät tapahtumat

Tapahtumiin liittyviä henkilötietoja käsitellään huolellisesti.
Tapahtumaan ilmoittautujat antavat tietonsa vain tätä kyseistä tapahtumaa varten, eikä tietoja käytetä muuhun tarkoitukseen tai jaeta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään vain toiminnan kannalta tarpeelliset tiedot.

Henkilötiedot hävitetään tapahtuman jälkeen, jos niitä ei enää tarvita.

Sähköpostilista

Oulun Seudun Terrieriyhdistys jakaa sähköpostiviesteillä tietoa toiminnastaan, kursseista, luennoista, tapahtumista jne.

Tätä varten OSTYllä on käytössä sähköpostiosoitelista, johon halukkaat ovat voineen liittyä. Listalle on voinut ilmoittautua ja sieltä halutessaan erota osoitteessa: ostyninfo@gmail.com.

Yhteystiedot on luovutettu vain OSTYn tiedotustarkoitukseen, eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen tai jaeta eteenpäin kolmansille osapuolille.