NÄTO - Näyttelytottumusharjoitukset

Muistutus kesän nätotreeneihin osallistujille!

Muistathan kuitata itsesi osallistumaan aina niihin nätotreeneihin, joihin olet osallistumassa.

Jokaisesta treenikerrasta on oma tapahtumailmoitus OSTYn
facebook sivuilla, jonne voit käydä merkitsemässä itsesi osallistumaan ko. tapahtumaan.

Osallistumisilmoituksen voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen osty.natotreenit@gmail.com

Jos yhtään ilmoittautumista ei tule, on syytä olettaa että kukaan ei ole osallistumassa, eikä treenejä tällöin pidetä. Osa vetäjistä käy vetämässä treenejä pidemmän matkan takaa, joten tästä syystä olisi hyvä tietää ennakkoon, onko treeneihin tulossa osallistujia.

Kesäkauden nätoharjoitukset toteutetaan passisysteemillä.
Maksa passi OSTYn tilille ja ota maksukuitti mukaan treeneihin (esim. kuva maksukuitista puhelimessa). Passilla voit treenata koko kesäkauden
(touko-elokuu) aikana niin paljon kuin haluat. Passi on
henkilökohtainen.

Passin hinta on 20€/jäsen ja 40€/ei-jäsen.

Laita nimesi sähköpostilla osoitteeseen osty.natotreenit@gmail.com, jonka jälkeen saat maksutiedot passin maksamista varten.

Treenit pidetään pääsääntöisesti Haukkukeitaalla. Osa treeneistä voidaan järjestää myös Tupos/Liminka -alueella, mutta näistä ilmoitetaan
aina tarkemmin. Kaatosateella treenejä ei pidetä.