Vuoden TERRIERI-kilpailut 2019

30.12.2019

Vuoden TERRIERI-kilpailut 2019!

Nyt se käynnistyy, nimittäin tulosten toimittaminen! Lehdessä oli säännöt, ja ne löytyvät myös kotisivuilta.

VUODEN TERRIERI 2019 - säännöt, pisteytys

Vuoden Terrieri ja lisäkilpailuihin on ehdottomasti ilmoittauduttava kirjallisesti Vuoden 2019 terrierikisat -lomakkeella määräaikaan mennessä. Tämä koskee myös valiokoiria. Myös vuoden kuluessa saavutetut tittelit tulee ilmoittaa nyt vaadittujen tietojen kera.

Kaikki valioilmoitukset sekä Vuoden koira -kilpailuihin osallistumiset tulee tehdä 31.1.2020 mennessä

Vuoden 2019 terrierikisat -lomakkeella

Olethan huolellinen kun täytät lomaketta, koiran tulokset ja pisteet ja
yhteispistemäärä pitää näkyä. Puutteelliset ilmoittautumiset hylätään.

Tulokset julkistetaan OSTYn nettisivuilla, facebookissa ja Ostypostissa.
Palkinnot jaetaan sääntömääräisen kevätkokouksen yhteydessä. Kokouskutsu tulee kaikille jäsenille.

Osty palkitsee vuosittain jäsentensä omistamia terriereitä seuraavasti: Suomen muotovalio (FIN MVA), Kansainvälinen muotovalio (C.I.B.) ja vastaavat arvot tottelevaisuudessa, agilityssa tai vastaavassa lajissa. Osty palkitsee vuosittain harkintansa mukaan myös EuV:t, MV:t, ulkomaiset muotovalion tai käyttövalion arvot, Voittaja-tittelin saaneet sekä sijoitukset esim. jonkin lajin SM-, PM- tai MM-kisoissa.

Kilpailuihin osallistuvan terrierin tulee olla Ostyn jäsenen omistuksessa ja asua hänen luonaan. Kasvattajakilpailuun voi ilmoittaa kasvattinsa, vaikka kasvatin omistaja ei olisikaan Ostyn jäsen.

Home ch-kilpailussa osallistuva koira voi olla muukin kuin terrieri.
Maltathan vielä ja luet allaolevan ohjeistuksen niin se helpottaa meidän kaikkien työtä.

• Ilmoita yhdestä koirasta vain yksi lomake! Tulosten kirjoittaminen on nopeampaa.
  • Jos et muista oletko lähettänyt tulokset, kysy, älä lähetä varmuuden vuoksi montaa kertaa tuloksia!
  • Kun ilmoitat tuloksia vuoden kasvattajakilpailuun, laita koiran nimen tilalle kennelnimesi ja täytä kasvattajakilpailu ruutuun koirien tiedot ja tulokset esim. terrisalon terri-eri näyttelyt oulu kv pn2 + joensuu kv rop + kajaani kv pu3 yht xx pist + valiopist = yht. jne. Jos haluat laittaa kasvattajatulokset taulukkona, sekin on OK.Muita tuloksia ei ilmoiteta sähköpostilla kuin kasvattajaluokan tulokset.
  • Muistathan ilmoittaa myös erikseen ruudussa mikäli koiralla on uusia valionarvoja.
  • Erillisiä kysymyksiä tai kasvattajataulukkoja varten sähköposti: terrierikisa.osty@gmail.com
Ja mikäli sinulla syntyy idea päivitetyistä säännöistä, tee ehdotus hetimiten ettei se unohdu hallitukselle!
KIITOS!

27.01.2020Koirahierontakurssi 29.2.2020
27.01.2020Oma kolmen kerran kurssi junnuille ja teineille 13.2. alkaen
27.01.2020Jatkokurssi junnuille ja teineille 12.3. - 16.4.2020
27.01.2020Agilityn klinikkapäivä 5.4.
26.01.2020Agilityyn valmistava pentukurssi alkaa 20.2.
26.01.2020Uudet päiväryhmät: POP UP -tunnit ja lajeihin tutustuminen
23.01.2020Käyttökoiran tottelevaisuuden abc-kurssi
20.01.2020OSTYn jäsen - ovatko yhteystietosi ajan tasalla?
20.01.2020Junior Handler -treenit Oulussa 27.1. alkaen
20.01.2020Nose Work tutuksi - kurssi alkaa 9.2.2020