MEJÄ-kausi lähestyy!

07.05.2021

MEJÄ-kausi lähestyy ja muutamia pointteja ennen kuin kausi starttaa

Tänä vuonna MEJÄ-maksut ovat 15€ jäsenille ja 20€ ei-jäsenille.
Hinta sisältää materiaalit ja opetuksen treenikerralla. Maksu ei kata mitään vakuutusta. Hinta on sama osallistut joko treeneihin yhtenä iltana (tuore jälki) tai kahtena iltana (yön yli jälki). Maksu maksetaan kun olet saanut vahvistuksen treenipaikasta https://evaraus.fi/osty kautta. Sinne ilmestyy myöhemmin MEJÄ-maksut erikseen.

Treeneihin pukeudutaan sään mukaisesti niin että pärjäät metsässä. Kouluttajilla on jotain EA-tarpeita jos jotain sattuu mutta hyttysmyrkyt yms jokainen tuo itse.
Suositeltavat kengät ovat joko vedenpitävät tai saappaat. Treenit pidetään myös sateella.
Treeneihin ilmoittaudutaan osty.meja@gmail.com osoitteeseen kun ilmoittautuminen alkaa. Ilmoittautuminen on sitova. Lue siis ohjeet tarkoin kun ne ilmestyvät joko tänne ryhmään tai sähköpostin kautta tulevalla OSTYn uutiskirjeellä.

Varautukaa siihen että treenit saattavat viedä koko illan molempina iltoina.
Treeneissä on 2-3 kouluttajaa jotka tunnistaa keltaisista huomioliiveistä.
Viime vuonna treenit olivat todella suosittuja ja porukkaa oli tulossa treeneihin paljon. Tänä vuonna vähän pienennetään ryhmäkokoja koska kouluttajien illat venyivät välillä todella pitkiksi ja teemme tätä vapaaehtoisesti töiden ja perhe-elämän sivussa.
Pyrimme muodostamaan ryhmät siten että mukana on kokeneita ja uusia sopivassa suhteessa että jälkienteko onnistuu jouhevasti. Jos haluat ilmoittaa treeneihin useamman koiran niin jokaiselle koiralle täytyy olla oma jäljentekijä jotta jäljentekoparien suunnittelu ei mene vaikeaksi.

Tietenkin noudatamme koronaohjeita ja jos joudut perumaan treenit oman tai koiran kipeytymisen takia niin ilmoitus mahdollisimman nopeasti niin voimme paikkaa tarjota jonossa oleville. Juoksuisia narttuja ei tuoda treeneihin!
Tarkempia ohjeita tulee sitten vahvistussähköposteissa lähempänä treenejä.

Aina saa kysyä ja seurailkaa tiedotusta OSTYn MEJÄ/VERI-treeniryhmässä facebookissa
Terveisin MEJÄ-kouluttajat:
Taina, Vilma ja Mikko
20.06.2021Näto pop-upit juhannusviikolla
18.06.2021Pentukurssi erityisesti palveluskoiraroduille alkaa 30.6.
18.06.2021Kohti BH-koetta 30.6. alkaen
17.06.2021TÄYNNÄ - Seuraavat MEJÄ-treenit 30.6.-1.7. Kellon maastoissa
16.06.2021OSTYn näyttelyviikonlopun 9. - 11.7. talkoot Äimärautiolla
11.06.2021Juha Palosaaren NÄTO-treenit 3.7.
11.06.2021Juha Palosaaren trimmauskurssi 3. ja 4.7.2021
09.06.2021Kesän tiistaiagilityt 22.6. - 13.7.
05.06.2021Rally-tokoa 24.6. - 15.7. tarjolla
05.06.2021Jäsensihteerin terveiset